PUSRYČIAI
Lietuviški pusryčiai
Kiaulienos dešrelės, kiaušiniai, traškūs svogūnai, marinuoti kelmučiai, konservuoti pomidorai, duona, adžikos padažas, krienų padažas.
Alergenai:
1, 6, 7, 9, 10
Lietuviška šakšuka
Kiaulienos dešrelės, kiaušiniai, šakšukos padažas, čiabata, žolelių padažas.
Alergenai:
1, 3, 6, 7, 9, 10
Omletas su kumpiu ir sūriu
Kiaušiniai, grietinė, fermentinis sūris, virtas kumpis. Patiekiama su salotų lapais ir šviežiomis daržovėmis.
Alergenai:
1, 3, 7, 9, 10
Varškėtukai
Patiekiama su grietine, milteliniu cukrumi, avietėmis, braškių padažu.
Alergenai:
1, 3, 7