Užkandžiai
Naminiai bulvių traškučiai
Padažas pasirinktinai: lydyto sūrelio ir majonezo, „Chipotle“, adžika arba česnakinis majonezo.
Alergenai:
nėra
Kepinta duona
Patiekiama su sūrio padažu ir rūkyta šonine.
Alergenai:
1, 3, 6, 7, 9, 10
Žirniai su spirgučiais
Virti žirniai su spirgučių ir svogūnų padažu.Patiekiami su gruzdintos šoninės gabaliukais ir svogūnų laiškais.
Alergenai:
1, 3, 6, 7, 9, 10
Naminiai svogūnų žiedai
Gruzdinti svogūnų žiedai, patiekiami su lydyto sūrelio ir majonezo padažu.
Alergenai:
1, 3, 7, 10
Gruzdinti sūrio kamuoliukai
Patiekiama su česnakiniu majonezo padažu.
Alergenai:
1, 3, 6, 7, 10
Gruzdinti vištienos piršteliai
Gruzdintos vištienos juostelės.Patiekiama su salotų lapais ir česnakiniu majonezo padažu.
Alergenai:
3, 10
Kibinų užkandis
Kepti mini kibinai su kiauliena. Patiekiama su česnakiniu majonezo ir adžikos padažu.
Alergenai:
1, 3, 6, 7, 9
Silkės ir bulvių užkandis
Pagal senas tradicijas ruošta silkė be galvos ir kaulų, virtos apkeptos bulvės, svogūnai, salotų lapai, juodos duonos trupiniai, patiekiama su grietine.
Alergenai:
1, 4, 7
Lietuviškas didžiulis užkandžių rinkinys
Kepta duona, keptas varškės sūris, gruzdinti vištienos piršteliai, bulvių traškučiai, gruzdinti sūrio rutuliukai, kepti mini kibinai su kiauliena, rūkytos kiaulių ausys. Patiekiama su česnakiniu majonezo ir adžikos padažu.
Alergenai:
1, 3, 7, 10